Ziraat Bankası Banko Görevlisi – Servis Görevlisi

BANKO ASİSTANI

Mali İmkânlar: 2013 Ocak ayında bu sınavla alınacak arkadaşlardan oluşturulacak gişe işlemlerinde çalışacak görev pozisyonudur. Mevcut sistemde geçici olarak geçici personel çalışmaktadır. Bu sebeple ücret bilgisi yoktur. Banka görevlendirmelerinde eğitim/yol vb. harcırahını alır.

Görev Yeri: Tercihte bulunduğunuz ilin merkezi veya ilçeleridir, diğer şartlar zaten ilanda belirtilmektedir.

Yaptığı iş, Çalışma şartları, Görev: 09:00 – 18:00 saatleri arasında şubede gişe işlemlerinde (para yatırma/çekme, bankoda pazarlama vb.) çalışır. Saat 17:30 da müşteriye kapanan işlemler sonrası para kasasını tutturup ana kasaya teslim eder. Şubede tüm kasalar tuttuğunda ekstra bir iş aksiyonu yoksa gün bitmiştir.

Çıkış Tazminatı: Yoktur.

SERVİS GÖREVLİSİ

Mali İmkânlar: 1590TL brüt ücretle başlar. Banka görevlendirmelerinde eğitim/yol vb. harcırahını alır.

Görev Yeri: Tercihte bulunduğunuz ilin merkezi veya ilçeleridir, diğer şartlar zaten ilanda belirtilmektedir.

Yaptığı iş, Çalışma şartları, Görev: Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürütür. İşin özü ne iş olsa yapar, açıklık doldurur. Ama servislerden (operasyon, krediler) birinde uzmanlaşabilir. Bu alımda dikkat edilecek bir nokta; sınav ilanında 1 yıl bankoda çalıştıktan sonra denilmekte olup pozisyon olarak MİA, MİY, operasyon asistanı olabilirsiniz. Görev pozisyonunda unvana bakılmaz performansa/iş yönetimi/beceri vb. etkenlere bakılır. Tayin hakkı bekleme süresini doldurduktan sonra talepte bulunduğu şubede boşluk varsa mevcuttur. Ayrıca mücbir sebepler de olabilir.

Çıkış Tazminatı: Sözleşmelerinde, 2 yıl içinde Bankadan istifa ederek ayrılmaları ya da iş sözleşmelerinin haklı nedenle Bankaca feshi halinde 5.000 TL tutarındaki eğitim karşılığı cezai şartın ödenmesine dair hüküm bulunacaktır.

Yorum bırakın